appari.fi

Menu

Appareiden esittely

Volkswagen-hyötyautot palkkasi yhden "Apupoika Anteron" ja kaksi "Aputyttö Annukkaa" kesätöihin. Annukat ja Antero toimivat kiertävinä kuljetusapulaisina tilapäisiin työtehtäviin.

Ohesta näet, keitä Antero ja Annukat ovat.

Kiertävät kesäapulaisemme ovat varattavissa veloituksetta yritysten ja yhteisöjen käyttöön Espoossa, Vantaalla ja Oulussa sekä niiden lähikunnissa.

Apupoika Antero, Espoo

Taneli Julku

Kiertäväksi ”Anteroksi” Espooseen ja lähialueille valittiin täksi kesäksi Taneli Julku, 20. Taneli on viime vuoden ylioppilas ja saanut valtion puolesta ”pohjakoulutuksen” Transporterin rattiin toimittuaan lukion jälkeen sotilaspoliisikuljettajana puolustusvoimissa.

Aputyttö Annukka, Vantaa

Siiri Vallas

Kiertävänä ”Annukkana” Vantaan ja lähikuntien yrityksiä palvelee Siiri Vallas, 20. Siirin aiempaan työkokemukseen kuuluu monipuolisia työtehtäviä lasten temppukoulusta aina kotileipomon myyjän työhön. Sormi ei jää suuhun autoillessakaan, vaan mm. oman auton renkaanvaihdot hoituvat Siiriltä rutiinilla.

Aputyttö Annukka, Oulu

Emilia Manninen

Oulu ja sen lähialueet saavat ”Aputyttö Annukaksi” Emilia Mannisen. Emilia on 21-vuotias ja opiskelee englanninkielen aineenopettajaksi Oulun yliopistossa. Emilian aiempaan työkokemukseen kuuluu mm. jakelutehtävät pakettiautolla. Annukan työhön kuuluvaan blogiylläpitoon Emilia on saanut hyvät eväät toimittuaan kesätoimittajana paikallislehdessä.


Liikkuvan työn välineet Appareille tarjoaa DNA Business!
Apparien kanssa yhteistyössä:
RadioRock

Apupoika Antero Facebookissa| Volkswagen-hyötyautot